Ημερήσια εκδρομή (29/04/2018)

·

Ένας από τους σκοπούς του Ομίλου μας είναι η μελέτη των αρχαιολογικών θησαυρών της χώρας μας και η σπουδή των ιστορικών μνημείων της…
Για το λόγο αυτό τα μέλη και οι φίλοι του Π.Ο.Α. θα πραγματοποιήσουν ημερήσια εκδρομή στο νέο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας και σε συνδυασμό πάντα με την πεζοπορία θα επισκεφτούν το γραφικό χωριό Καλέντζι Αχαΐας για να καταλήξουν στο μοναδικής ομορφιάς δάσος της Φολόης, όπου θα πραγματοποιήσουν την 927η κυριακάτικη πεζοπορία τους.
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απριλίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Αναχώρηση ώρα 08.00′ από τα ΕΛΤΑ για Πάτρα. Επίσκεψη στο νέο αρχαιολογικό μουσείο. Αναχώρηση για Καλέντζι, περιήγηση στο χωριό και φαγητό σε τοπική ταβέρνα. Αναχώρηση για το δάσος της Φολόης και πεζοπορία 6-7 περίπου χιλιομέτρων. Επιστροφή για Αμαλιάδα, με ενδιάμεση στάση για καφέ, περίπου στις 20.00′.

-

Πεζοπορία Γαστούνη – Άγιος Αθανάσιος Γαστούνης (22/04/2018)

·
Γαστούνη -» Άγιος Αθανάσιος» Γαστούνης είναι ο επόμενος προορισμός των μελών και των φίλων του Πεζοπορικού Ομίλου Αμαλιάδας. Πρόκειται για την 926η κυριακάτικη πεζοπορία του Ομίλου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου!
Εκεί τα μέλη και οι φίλοι του Π.Ο.Α. θα συναντηθούν με την ομάδα των » ΦΥ-ΓΑΣ» όπου θα συμπεζοπορήσουν και θα απολαύσουν μαζί τον απογευματινό τους καφέ!
Τόπος συγκέντρωσης: ΕΛΤΑ
Ώρα συγκέντρωσης: 04.45′ μμ
Ώρα εκκίνησης: 05.00′ μμ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974991206

-

Απογευματινός περίπατος-πεζοπορία σε Μάκιστο και Αρτέμιδα (15/04/2018)

Η Αρτέμιδα ήταν το χωριό που επλήγει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το 2007. Κάηκε ολόκληρο, ενώ θρήνησε και τα περισσότερα θύματα.
Τώρα στέκει ξανά στα πόδια του στη μέση της ξανά πράσινης πλαγιάς.
» Τα δένδρα ξαναβγήκαν, τα σπίτια ξανά χτίστηκαν, αλλά κανένας άνθρωπος δεν γύρισε πίσω…….»
Τα χωριά Μάκιστο και Αρτέμιδα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα μέλη και οι φίλοι του Πεζοπορικού Ομίλου Αμαλιάδας την Κυριακή 15 Απριλίου και θα πραγματοποιήσουν την 925η πεζοπορία τους. Οι πεζοπόροι θα αναχωρήσουν, με λεωφορείο, στις 03.00′ το απόγευμα από τα ΕΛΤΑ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974991206

-