Εορτή Π.Ο.Α. – Πεζοπορία στην Ανδραβίδα 23/06/2019

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, εορτή των Αγίων Πάντων, γιορτάζει ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας. Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί, από τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου, πρωινός εκκλησιασμός μετ’ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, στην Αμαλιάδα.
Ωστόσο το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στην Ανδραβίδα η 967η πεζοπορία του Ομίλου, συνολικής απόστασης 7,5 περίπου χιλιομέτρων.
Τόπος συγκέντρωσης: ΕΛΤΑ
Ώρα συγκέντρωσης: 05.45 μμ
Ώρα εκκίνησης: 06.00’ μμ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974991206
* Η μεταφορά ως την Ανδραβίδα θα γίνει με λεωφορείο,απ’ όπου θα ξεκινήσει και η πεζοπορία!

-

Συνεστίαση και Γενέθλια Π.Ο.Α. Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Συνεστίαση και γενέθλια μαζί!!!
Ο Πεζοπορικός Όμιλος Αμαλιάδας «μεγάλωσε»! Τα είκοσι τρία χρόνια κλείνει φέτος ο Π.Ο.Α. Είκοσι τρία χρόνια γεμάτα δράση, με πεζοπορίες πολλών χιλιομέτρων, περάσματα φαραγγιών, επισκέψεις στα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία της χώρας και πολλές άλλες εκδηλώσεις. Το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου να γιορτάσουν μαζί κόβοντας την γενέθλια τούρτα στην συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην ταβέρνα – ψησταριά «Εναλλάξ», στον Άγιο Ηλία. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο, δωρεάν, προσφορά του γραφείου Γενικού Τουρισμού Zafiropoulos Tours. Το Δ.Σ ευχαριστεί θερμά το γραφείο για την ευγενική προσφορά.
Ωστόσο για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας μπορείτε να επικοινωνήστε στο τηλ 6974991206 (κ. Κουλούρη) έως και την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

-

Η απρόσμενη βροχή, που έπεσε στην περιοχή μας, είχε σαν αποτέλεσμα να διακοπεί η κυριακάτικη πεζοπορία των μελών και των φίλων του Πεζοπορικού Ομίλου Αμαλιάδας. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για την επόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου με νέο προορισμό την πόλη της Ανδραβίδας.

-

Παλούκι – Κουρούτα – Παλούκι, είναι ο επόμενος προορισμός των μελών και των φίλων του Πεζοπορικού Ομίλου Αμαλιάδας. Πρόκειται για την 966η πεζοπορία του Ομίλου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου. Τόπος συγκέντρωσης: ΕΛΤΑ Ώρα συγκέντρωσης: 06.15’ μμ Ώρα εκκίνησης: 06.30’ μμ Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974991206

-

Τριήμερη εκδρομή στην Κύθνο 7-8-9 Ιουνίου 2019

Τριήμερη εκδρομή στην Κύθνο!
Η Κύθνος είναι νησί των δυτικών Κυκλάδων ανάμεσα σε Κέα και Σέριφο.
Είναι το νησί της απλότητας και της φιλοξενίας, που οδηγεί τον επισκέπτη σε κυκλαδίτικα μονοπάτια, σε κατάλευκους οικισμούς, στα πανέμορφα χωριά Χώρα και Δρυοπίδα και σε 99 παραλίες,που κάνουν τον επισκέπτη να αντιλαμβάνεται γρήγορα ότι βρίσκεται σε έναν επίγειο παράδεισο…………..
Την Κύθνο θα επισκεφθούν τα μέλη και οι φίλοι του Πεζοπορικού Ομίλου Αμαλιάδας, το τριήμερο 7 – 8 & 9 Ιουνίου!

-