Διήμερη εκδρομή 02 & 03/02/2019

Διήμερη εκδρομή σε Καρπενήσι – Κορυσχάδες – Χιονοδρομικό κέντρο Βελούχι, θα πραγματοποιήσει ο Π.Ο.Α. στις 02 & 03 Φεβρουαρίου. Εκεί τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την 952η κυριακάτικη πεζοπορία τους. Αναλυτικά το πρόγραμμμα έχει ως εξής:
Συγκέντρωση των εκδρομέων στα ΕΛΤΑ ώρα 07.00’ το πρωί και αναχώρηση για Πάτρα, Ρίο, Αντίρριο. Στάση για τον πρωινό μας καφέ. Δια μέσω Θέρμου άφιξη στο Μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Χρόνος ελεύθερος για το προσκύνημα και περιήγηση στους χώρους της Μονής. Μέσα από μια όμορφη διαδρομή θα φτάσουμε στο Μεγάλο Χωριό. Περιήγηση στη γραφική πλατεία του και χρόνος ελεύθερος για αναμνηστικά ψώνια. Το απόγευμα άφιξη στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, προαιρετική βραδινή έξοδος, διανυκτέρευση.
Την επόμενη ημέρα μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το χιονοδρομικό κέντρο στο Βελούχι. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το παραδοσιακό χωριό Κορυσχάδες, όπου θα επισκεφτούμε το ιστορικό μουσείο και θα αναχωρήσουμε για τη Λαμία όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό. Επιστροφή δια μέσω Μπράλου. Άφιξη στην Αμαλιάδα με ενδιάμεσες στάσεις ώρα 21.00’ περίπου.

Σας άρεσε η ανάρτηση του ΠΟΑ; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας: